Обекти за продажба

Начало / Обекти за продажба

Апартамент 1

Тип: Тристаен
Застроена площ: 145,67 м2
Етаж: Партер

Цена: 181 655

Апартамент 2

Тип: Тристаен
Застроена площ: 100,22 м2
Етаж: Етаж 1
Изложение: север-юг

Цена: 150 330

Апартамент 4

Тип: Тристаен
Застроена площ: 99,78 м2
Етаж: Етаж 1
Изложение: север-юг

Цена: 149 670

Апартамент 5

Тип: Тристаен
Застроена площ: 100,22 м2
Етаж: Етаж 2
Изложение: север-юг

Цена: 150 330

Апартамент 7

Тип: Тристаен
Застроена площ: 99,78 м2
Етаж: Етаж 2
Изложение: север-юг

Цена: 149 670

Апартамент 8

Тип: Тристаен
Застроена площ: 100,22 м2
Етаж: Етаж 3
Изложение: север-юг

Цена: 150 330

Апартамент 10

Тип: Тристаен
Застроена площ: 99,78 м2
Етаж: Етаж 3
Изложение: север-юг

Цена: 149 670

Мезонет 26

Тип: Многостаен
Застроена площ: 152,85 м2
Етаж: Етаж 9
Изложение: север-юг

Цена: 221 777

Мезонет 27

Тип: Многостаен
Застроена площ: 144,32 м2
Етаж: Етаж 9
Изложение: юг

Цена: 202 048

Мезонет 28

Тип: Многостаен
Застроена площ: 153,01 м2
Етаж: Етаж 9
Изложение: север-юг

Цена: 221 865

Обекти за продажба